Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja stranica www.tvrtke.mojstan.net

Stranica Tvrtke.mojstan.net u vlasništvu je privatne osobe Ivan Botički.
Pristupanjem i korištenjem stranica www.tvrtke.mojstan.net (dalje u tekstu Tvrtke.mojstan.net) prihvaćate sva pravila i uvjete korištenja ovih stranica. Tvrtke.mojstan.net zadržava pravo promjene ovih pravila i uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku, bez prethodne najave. Promjene stupaju na snagu u trenutku objave. Korisnik je dužan redovito čitati pravila i uvjete korištenja, te se smatra da je korisnik pristupanjem stranicama tvrtke.mojstan.net u svakom trenutku upoznat s aktualnim pravilima i uvjetima korištenja, te da ih razumije u cjelosti.

Sve objave, oglasi, poruke, tekstovi, prikazi, fotografije, video snimke i drugi materijali (u daljnjem tekstu: sadržaj) objavljeni na stranicama, prenešeni preko stranica ili linkani sa stranica isključiva su odgovornost osobe od koje je takav sadržaj potekao. Tvrtke.mojstan.net ne daje nikakva jamstva glede točnosti, potpunosti ili autentičnosti tog sadržaja. Tvrtke.mojstan.net ima pravo ukloniti sadržaje korisnika koji nisu u skladu s važećim zakonima. Zabranjeno je objavljivanje sadržaja koji su nezakoniti, pornografski, štetni, prijeteći, koji zlostavljaju, uznemiravaju, kleveću ili su na bilo koji način štetni malodobnim osobama. Nedopušteni su sadržaji koji sadrže osobne podatke drugih osoba bez njihova izričitog odobrenja. Tvrtke.mojstan.net ne jamči za točnost podataka objavljenim unutar pojedinih članaka. Ivan Botički zadržava pravo na promjenu, privremenu obustavu, odgodu i prestanak prikazivanja ili pružanja bilo kojih sadržaja i usluga u bilo koje vrijeme i iz bilo kojeg razloga. Ivan botički također ima pravo ograničiti pristup određenim uslugama, sadržajima i dijelovima istih bez prethodne najave.

Linkovi na ovim internet stranicama su samo za Vašu informaciju, a Tvrtke.mojstan.net ne snosi nikakovu odgovornost za točnost informacija, sadržaj tih stranica niti rezultate koji se mogu dobiti njihovim korištenjem. Ako odlučite ostvariti pristup na koji link, to činite u cijelosti na vlastitu odgovornost. Korisnik se obvezuje nadoknaditi Ivanu Botički svaku štetu koje je nastala temeljem zahtjeva trećih osoba, po bilo kojoj osnovi vezanoj uz dostavljeni materijal.

Korisnik se slaže s povremenim primanjem elektronske pošte koja je povezana s aktivnostima Tvrtke.mojstan.net. Elektronska pošta može povremeno sadržavati reklamne poruke. Korisnik u bilo koje vrijeme može pismeno zahtijevati da Tvrtke.mojstan.net trajno ili privremeno prestane koristiti njegove osobne podatke za slanje poruka.

 Tvrtke.mojstan.net zadržava pravo brisanja, odnosno neobjavljivanja oglasa ili sadržaja pravnih osoba ili korisnika koji ne zadovoljavaju određeni kriterij. Pravne osobe svojim zahtjevom za objavom oglasa ili sadržaja, neopozivo ovlašćuju Tvrtke.mojstan.net da taj sadržaj koristi, kopira, objavljuje i distribuira i u drugim medijima.

Nije dopušteno kopiranje i uporaba bilo kojeg dijela stranice Tvrtke.mojstan.net, uključivo sa svim podacima koje daju korisnici, bez prethodnog pismenog dopuštenja Ivana Botički. Podaci na Tvrtke.mojstan.net su zaštićeni Zakonom o autorskom pravu. Autorska prava koja se odnose na Tvrtke.mojstan.net uključuju tekstove, njihovo oblikovanje, slikovne sadržaje i druge grafičke prikaze koji pripadaju Tvrtke.mojstan.net te dozvolu pružatelja usluge i/ili oglašivača. Nije dozvoljena promjena, umnožavanje, distribuiranje, prodaja ni jednog dijela stranice ili softwarea ovog portala osim ako nije drugačije navedeno u sporazumu između portala i druge strane. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava Tvrtke.mojstan.net i podložno je tužbi.

 Tvrtke.mojstan.net se, do maksimalne zakonom dopuštene odgovornosti, izuzima od bilo kakve štete, gubitka ili ozljede koji mogu nastati izravno ili posredno zbog: korištenja stranice Tvrtke.mojstan.net; korištenja stranica na koje vode linkovi sa stranice Tvrtke.mojstan.net; informacija na stranici Tvrtke.mojstan.net; postupaka koji su poduzeti ili nisu poduzeti u vezi s informacijama na stranici Tvrtke.mojstan.net; uporabe, nemogućnosti uporabe ili zlouporabe bilo koje od gore navedenih stranica. Tvrtke.mojstan.net ne može snositi nikakvu odgovornost zbog bilo kojeg sadržaja prikazanog na stranicama trećih osoba na koje može dopustiti povremen pristup. Bilo koji takav pristup ne može se tumačiti u smislu predstavljanja veze s Tvrtke.mojstan.net, niti podupiranja takvih stranica od strane Tvrtke.mojstan.net. Tvrtke.mojstan.net može sadržavati linkove prema drugim stranicama, ali ne odgovara za usluge ili proizvode do kojih se došlo pomoću Tvrtke.mojstan.net na taj način. Tvrtke.mojstan.net neće odgovarati za bilo kakvu štetu, gubitke ili troškove nastale kao rezultat korištenja ili nemogućnosti korištenja internet stranica Tvrtke.mojstan.net.

U Samoboru, studeni 2014.

Ovi uvjeti i sadržaj ove stranice podliježu autorskom pravu. Ivan Botički.

Sva prava pridržana.